Menu Sluiten

KWT Kart 2022

 

Ronde Tafel Steenbergen (RT137) heeft op 12, 13 en 14 mei 2022 een geweldig kartevenement georganiseerd in een van de bedrijfshallen van Van Trier in Tholen.

Tijdens dit evenement hebben in totaal 72 teams tegen elkaar geracet voor de nummer 1!

Gedurende de racedagen kon men in de zon genieten van een drankje en het uitzicht over de OP-MAAT-GEMAAKTE indoor kartbaan.

Een sfeer van een ”Foodtruck festival” was er!
Op 2 rode kamdo bbq’s werden diverse gerechten klaargemaakt terwijl er uit een heuse brandweerauto diverse dranken getrokken werden welke koud geserveerd konden worden.

Aankleding maakt een evenement… een rally auto, een rally service bus met luifel, echte RT137 beachflags en natuurlijk de in totaal 250 kart fanaten!

Dit evenement was met een doel, wij streefden ernaar een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor Stichting Zorg & Onderwijs Nu (ZON). ZON is een stichting voor kinderen van 0 tot 13 jaar met een verstandelijk en lichamelijke beperking.

 De Stichting heeft als doel een kwalitatief goede ontwikkelingsstimulatie te bieden. En wij willen hierbij helpen. Na dat alle races gefinishte zijn konden wij ons eindelijk, zonder ronkende motoren, presenteren tegenover ZON.

Wij hebben Mirjam en Veronique van ZON uitgenodigd om samen met de aanwezige teams en sponsoren de cheque te overhandigen! RT137 heeft een cheque overhandigt met een waarde van maar liefst €21.344!!